Adobe Photoshop CS6


Adobe Photoshop CS6


Adobe Photoshop CS6, InDesign CS6 ve Illustrator CS6uygulamalarındaki performans ve iş akışı iyileştirmeleri; baskı, web ve mobil projelerinde önemli zaman tasarrufu elde edilmesini sağlayacak.
Tasarımcılar, Photoshop CS6 uygulamasında Adobe Mercury Graphics Engine tarafından çalıştırılan ve Liquify, Puppet Warp, Transform ve Lighting Effects gibi gerekli düzenleme araçlarını da kapsayan, anında gösterime yakın hızdaki sonuca olanak tanıyan inanılmaz performansı yaşayacaklar.
 Adobe, gelişmiş yeni İçeriğe Duyarlı Düzeltme ve İçeriğe Duyarlı Taşıma özellikleriyle Photoshop’un benzersiz İçeriğe Duyarlı işlevlerini daha da zenginleştirdi.


Yenilikler:

Photoshop CS6 artık, yeni Görüntü İzleme Altyapısı, Desen Oluşturma ve Gradyan Dokunuş özelliklerini de kapsayan yepyeni ve modern bir arayüze sahip. Mercury performans sistemi, Mac OS ve Windows için 64 bit desteğini de kapsayan hızı ve dengeyi sağlıyor.

– InDesign CS6 ise yeni Adaptif Tasarım Araçları (Alternatif Yerleşim, Sıvı Yerleşimi, İçerik Toplama Araçları ve Bağlantılı İçerik) sayesinde yayımlama, tek bir içerik setinden alınan birden çok yerleşim düzeni oluşturmayıkolaylaştırmada hala parlayan bir yıldız olmayı sürdürüyor
.
– Radikal yenilikleri ile dikkat çeken yepyeni bir uygulama olan Adobe Muse, tasarımcılara kod yazmadan HTML5 web sitesi oluşturmaya ve yayımlamaya olanak tanıyor.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gmail Hesabı Alma (Resimli Anlatım)

Neden EXE Hataları Alıyorum?

Blur Pc Game