Team Viewer


TeamViewer 10.


Hakkında:


TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz. TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz.


İNDİR

Kullanımı:

Arkadaşlar aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi program kurulduktan sonra size bir id yani kimlik ve bir de şifre verecektir.
Eğer siz karşıdaki bilgisayarı kontrol edecekseniz karşıdaki kişinin id’ sini alıp Karşıdaki kişi id yazan yere yazıp karşıdaki kiişi ile bağlantı kur seçeneğine tıklıyorsunuz ve karşıdakinin şifresini girdikten sonra karşıdaki bilgisayarı kontrol edebilirsiniz.
Ancak karşıdaki kişi sizi kontrol edecekse sizin teamviewer ı açmanız yeterli. Teamviewer açıldıktan sonra id ve şifrenizi karşı tarafa söyleyecek ve onun size bağlanmasını sağlayacaksınız.
teamviewer_4
Not:*** Programın kurulumunu sadece bir kez yapıyorsunuz. Bir kere yaptıktan sonra her bağlantıdan önce programı kurmanıza gerek yoktur. Masaüstünde bulunan kısayolu tıklayarak programı açabilirsiniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gmail Hesabı Alma (Resimli Anlatım)

Neden EXE Hataları Alıyorum?

Blur Pc Game